Service - Montaj - Reparatii si intretinere Aparate de aer conditionat Bucuresti

Telefon 0722.223.669

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Aveti probleme cu aparatul de aerul conditionat?

Si sunteti in cautarea unui partener de incredere, ati ajuns unde trebuie.

Firma autorizata ITALFLO TRADING ofera solutii complete pentru toate tipurile de aer conditionat si sisteme de climatizare.
Asiguram montaj oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. Indiferent de locatia in care va aflati, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit in cel mult 24/48 de ore de la contactare.

Aparatele de aer conditionat sunt din ce in ce mai des intalnite in casele romanilor. Regula de aur pentru o functionare optima a acestora este revizia periodica si curatarea filtrelor. Cu toate acestea, in ciuda masurilor de intretinere a aparatelor de aer conditionat, acestea se pot defecta, fiind nevoie de contactarea unui service aer conditionat.

Oferim Service si Reparatii pentru intreaga gama de aparate aer conditionat fie ca este vorba de sisteme de aer condtionat de fereastra, aer condtionat de camera sau sisteme mono sau dublu split.

Pentru a avea grija de instalatia dumneavoastra de aer conditionat va recomandam verificarea periodica !

Lucrari ce pot aparea la aparatele de aer conditionat. aer conditionat unitate

 • Incarcare cu agent frigorific / freon aer conditionat
 • Recuperare agent frigorific / freon
 • Curatarea si igienizarea aparatului de aer conditionat
 • Inlocuire senzori si robineti
 • Deblocare compresoare sau inlocuire
 • Curatare evaporator, condensator, tava condens
 • Refaceri traseu frigorific aer conditionat
 • Sudura cupru / argint  conducte
 • Vidare sisteme de aer conditionat

Dupa un anumit timp de functionare, in filtrele aparatelor de aer conditionat se aduna acarieni, polen, praf, fum, etc. Interiorul aparatului devine un mediu propice inmultirii microorganismelor si mucegaiurilor datorita umezelii si murdariei acumulate.

Operatia de curatare aer conditionat cuprinde:

 • eliminarea mirosului neplacut
 • igienizarea filtrelor
 • curatarea unitatii interioare
 • curatarea jgheabului de colectare a apei
 • distrugerea bacteriilor si a sporilor de mucegai

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Igienizarea completa prin demontarea unitatii interioare si curatarea acida a elementelor componente este singura metoda care ofera garantia de eliminare 100% a bacteriei Legionella pneumophila responsabila de mirosurile neplacute si depunerile nocive din instalatie.
Un serviciu complet, realizat in bune conditii la domiciliu, cu o durata de maxim 60 minute!

Se folosesc solutii de curatat si echipamente profesionale pentru o igienizare cat mai eficienta.

Efectuam reparatii aparate de aer conditionat de orice tip, destinate locuintelor, birourilor si spatiilor publice.
Executam reparatii aparate de aer conditionat orice model si marca:
Samsung, Daikin, LG, Panasonic, DeLonghi, Daewoo, Platinium, Whirlpool, Electrolux, Mistral, Beko,  Ecoclima,  Siemens,  Akai, Alizze, Polar, Sampo, Haier, Dinamic, Sanyo, Excel, Nordstar, Osaka, Luxor, Windsor, Bluesky, Midea, Yuetu, Electra, Aux, Gala, Westen, Mistral, Radel, Hyundai, Aircool, Americool, Ariagel, Nordstar, Galantz,  Bluesky, Alaska, Osaka,  Haier, Hoover,  Ocean,  Westwood, Midea, Sharp,  Henson, Nordstar, Vortex , White Westinghouse, etc.

Obiectivele noastre

Obiectivele noastre sunt: satisfacerea nevoilor clientilor, imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, instruirea si calificarea personalului in functie de noile tehnologii care apar, extinderea gamei de electrocasnice pe care le putem repara, fidelizarea clientilor nostrii.

Valori si servicii de calitate

Principalele valori in functie de care ne ghidam sunt: profesionalismul, seriozitatea, corectitudinea, punctualitatea, performanta, dedicarea si promtitudinea. Orice legatura intreprinsa cu un client are la baza aceste valori de la care nu ne abatem.

Ce ne recomanda

O data cu experienta acumulata, am descoperit si care sunt punctele noastre forte. Cu ajutorul clientilor multumiti si recomandarilor acestora putem sa prezentam succint ce ne recomanda: calitatea lucrarilor, profesionalismul echipei si recomandarile clientilor.