Service - Montaj - Reparatii si intretinere Aparate de aer conditionat Bucuresti

Telefon 0722.223.669

Echipa de profesionisti oferim servicii de reparatii si intretinere  - aparate de aer conditionat
Oferim interventii rapide si incercam sa ajungem intr-un timp cat mai scurt de la primirea comenzii.
Deplasari urgente preturi incepand de la 60 de lei. Ne deplasam in toate zonele din Bucuresti si judetul Ilfov

 Suna acum  0722.223.669

Contact - Reparatii  Centrale terimice / Aer conditionat

Ne poti contacta telefonic sau online prin formularul de contact.

 

ITALFLO TRADING SRL

Adresa: Str. Vatra Dornei NR. 32, Sector 4 - Bucuresti

Gagea Cristian
Telefon 0722.223.669

Program de lucru Luni - Vineri 8-21

Despre Noi

Obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoilor clientilor. De aceea, am investit in personal calificat, cu studii in domeniul reparatiilor aparatelor de aer conditionat si centrale termice.
Scopul nostru este imbunatatirea constanta a serviciilor de reparatii pe care le oferim si a relatiilor pe care le cladim cu ai nostrii clienti.
Interventiile sunt executate de personal calificat cu scule si dispositive specifice domeniului frigotehnic si se asigura garantie atat pentru piesele inlocuite cat si pentru manopera.

Contactati-ne

service aerDepanatorii nostri profesionisti sunt pregatiti sa intervina la orice ora si in cel mai scurt timp pentru a va ajuta!
0722.223.669
www.reparatii-centrale-aer.ro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Suntem permanent preocupati de serviciile pe care le oferim de aceea va oferim servicii diversificate si de cea mai buna calitate. 

Obiectivele noastre

Obiectivele noastre sunt: satisfacerea nevoilor clientilor, imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, instruirea si calificarea personalului in functie de noile tehnologii care apar, extinderea gamei de electrocasnice pe care le putem repara, fidelizarea clientilor nostrii.

Valori si servicii de calitate

Principalele valori in functie de care ne ghidam sunt: profesionalismul, seriozitatea, corectitudinea, punctualitatea, performanta, dedicarea si promtitudinea. Orice legatura intreprinsa cu un client are la baza aceste valori de la care nu ne abatem.

Ce ne recomanda

O data cu experienta acumulata, am descoperit si care sunt punctele noastre forte. Cu ajutorul clientilor multumiti si recomandarilor acestora putem sa prezentam succint ce ne recomanda: calitatea lucrarilor, profesionalismul echipei si recomandarile clientilor.