Service - Montaj - Reparatii si intretinere Aparate de aer conditionat Bucuresti

Telefon 0722.223.669

Reparatii Centrale Termice Bucuresti

ITALFLO TRADING ofera solutii complete pentru centrale termice si va sta la dispozitie cu toate serviciile de care aveti nevoie.  Asiguram montaj oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. Indiferent de locatia in care va aflati, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit in cel mult 24/48 de ore de la contactare.

 

Servicii de montaj, intretinere si reparatii oferite: centrala termica

Montaj centrale termice Bucuresti
Efectuam operatiuni de montaj pentru urmatoarele echipamente :
- montaj centrale termice murale pe gaz si electrice
- montaj centrale termice de pardoseala
- montaj sisteme complete centrale + boiler
- montaj centrale pe lemne
- montaj panouri solare
- montaj cazane de apa calda
- montaj pompe de caldura

Service centrale termice Bucuresti
Oferim service autorizat ISCIR pentru toate tipurile de centrale termice,

Reparatii centrale termice Bucuresti
Repararea centralelor termice trebuie efectuata intotdeauna de catre un personal autorizat si competent. Reparatii placi electronice pentru centrale termice.

Intretinere centrale termice
Intretinerea centralei termice este vitala pentru functionarea corecta a acesteia. Programati-va cel putin o data la doi ani verificare tehnica periodica pentru a asigura funtionarea optima a centralei termice de care dispuneti.
Prin incheierea unui contract de intretinere centrala termica, un tehnician autorizat ISCIR va va vizita periodic, in functie de specificatiile din cartea de service a centralei termice, pentru efectuarea intretinerii curente a acesteia.

Curatare centrala termica anti calcar
Continutul excesiv de calcar pe care apa il are uneori, conduce la colmatarea circuitelor conductelor de alimentare si evacuare a apei preparate de centrala, distrugand componentele centralei, de aceea periodic este necesara efectuarea procedurii de curatare centrala termica.
Curatarea periodica asigura prelungirea duratei de functionare si eficienta energetica a centralei termice prin curatare chimica a centralei.

Operatiunile care se efectueaza in cadrul reviziei: verificare presostat gaze arse; curatare camera ardere; curatare duze combustibil; verificare pompa circulatie; verificare vas expansiune; curatare filtru impuritati; verificare etanseitate pe coloana de alimentare cu compustibil; verificare elemente de siguranta; masurare – reglare presiuni pe vana de gaz si efectuarea probelor de functionare a echipamentului.

Obiectivele noastre

Obiectivele noastre sunt: satisfacerea nevoilor clientilor, imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, instruirea si calificarea personalului in functie de noile tehnologii care apar, extinderea gamei de electrocasnice pe care le putem repara, fidelizarea clientilor nostrii.

Valori si servicii de calitate

Principalele valori in functie de care ne ghidam sunt: profesionalismul, seriozitatea, corectitudinea, punctualitatea, performanta, dedicarea si promtitudinea. Orice legatura intreprinsa cu un client are la baza aceste valori de la care nu ne abatem.

Ce ne recomanda

O data cu experienta acumulata, am descoperit si care sunt punctele noastre forte. Cu ajutorul clientilor multumiti si recomandarilor acestora putem sa prezentam succint ce ne recomanda: calitatea lucrarilor, profesionalismul echipei si recomandarile clientilor.